Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD Edition Nvidia Shield TV için Çıktı

22.11.2017 02:55 Gazali Çetinkaya

 
   Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD Edition sürpriz bir şekilde Nvidia'nın Android TV konsolu Nvidia Shield TV için çıkış yaptı.

   Oyun şu anda Google Play üzerinde 25,99 TL fiyat ile satışta.
 
   Metal Gear Solid 3: Snake Eater'da öykü 1964 yılına dönüyor, Soğuk Savaş'ın en yoğun olduğu zamanlara. Naked Snake, bilim adamı Sokolov'un Batıya sığınmasına yardım etmek için Sovyet topraklarına girer. Ancak, 'Özel Kuvvetlerin Anası' olarak bilinen bir kadın asker ve Snake'in hocası ve görev danışmanı olan The Boss'un ihaneti nedeniyle Naked Snake başarısız olur ve The Boss'u öldürmek üzere Sovyetler Birliği'ne geri döner... Üçüncü MGS oyunu, kaderleri sürekli değişen siyasi 'manzaranın' insafındayken dahi sadakatini korumaya çalışan adamlarla kadınların hikayesini anlatıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nvidia Shield Platformlar: Mobil Geliştirici: Nvidia Dağıtıcısı: Nvidia Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 31 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler