Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu

28.03.2024 11:33 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle PlayStation VR2, SteamVR ve Quest 2, 3 ve Pro için Metal: Hellsinger VR'yi duyurdu. Oyun 2024 yılının sonlarına doğru faaliyete geçecek.
 
Funcom'un pazarlama müdürü Erling Ellingsen bir basın açıklamasında "Orijinal oyunun üzerinde çalışırken bile VR'da oynamanın ne kadar heyecan verici olacağını hayal ettik ve birçok hayran da aynısını söylüyordu. Artık bu hayal gerçek oluyor ve hiç şüphe yok: Tam hareketli, sürükleyici sanal gerçeklikte, destansı metal parçaların ritmiyle iblisleri öldürmek, hayal ettiğimiz kadar inanılmaz.” dedi.
 
Metal: Hellsinger, ritme göre yaptığınız vuruşların oyun tecrübenizi artıracağı bir ritim FPS oyunu. Ritme ne kadar uyarsan müzik o kadar çarpıcı hâle gelecek, sen de çok daha fazla yıkım getireceksin.

Şeytan ordularını kurukafalı bıçağınla ya da çeşitli ölümcül silahlarla alt et. Her silahın Karga Sürüsü ya da Son Veda gibi kendine has özel kabiliyetleri var. Ödüllü sanatçı Troy Baker tarafından seslendirilen epik hikâyeyi tecrübe et. Sonra istersen liderlik tablolarını fethet ya da Mücadele Modunda senin puanını geçmeleri için arkadaşlarına meydan oku.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 7 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler