Metro 2033'ten Yeni Bir Video

08.01.2010 11:57 Ersin Kılıç

 
Uzun süredir yapım aşamasında olan fakat geçtiğimiz aylarda dağıtım firması belli olarak resmi duyurusu yapılan Metro 2033 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
Gelecekte yaşanacak olan olası bir felaket senaryosu üzerine kurulu olan Metro 2033, Rus yazar Dmitry Glukhovsky'nin aynı isimli romanından esinlenerek yapılıyor.

İlk videosuyla da dikkat çeken ve kısa bir süre içerisinde resmi çıkış tarihinin duyurulacağı belirtilen oyunun bu yeni videosu da sunum ve grafiksel anlamda etkileyici gözüküyor. NVidia'nın PhysX özelliğini de destekleyecek olan oyundaki kaplamalar ve ışıklandırmalarında videoda oldukça iyi gözüktüğünü görebiliyoruz.

2013 yılında yaşanan bir felaket sonrası insanların Metro tünellerinde yaşamaya mahkum olduğu bir dünyada, Artyom adlı bir karakteri yöneteceğiz ve dış dünyadan avlanmak üzere çıkan bir Avcı'nın kampa geri dönüşü ile birlikte başlayan ilginç olaylara tanıklık edeceğiz.
 
Oyunun Fear the Future adlı ikinci tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro 2033 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 28 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler