Metro Exodus'a İşitme Engelliler İçin Altyazı Eklendi

18.02.2020 23:54 Özgür Eroğlu

 
Yapımcılığını Deep Silver ve 4A Games'in üstlendiği Metro serisinin yeni oyunu Metro Exodus'a işitme engelliler için altyazı seçeneği eklendi. Klasik bir altyazıya göre daha detaylı olması ise, sosyal medyada güzel tepkilere yol açtı.
 
Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz gibi işitme engelliler için altyazı eklendi oyuna ancak alışılmış bir şekilde değil. Etraftaki sesleri tanımlamak dışında etrafınızda bir tehdit olduğunda, ne tarafta ve ne kadar uzaklıkta olduğuna kadar ayrıntılı bir şekilde açıklanmış. İşitme engellilerin oyunun atmosferini daha iyi hissedebilmeleri için gayet güzel bir yöntem.
 
Bunun dışında oyuna gelen güncelleme ile oyundaki çınlama sesini de kapatabiliyorsunuz. Her ne kadar atmosferi ve kötü durumu hissettirmek için yapılmış bir özellik olsa da bazı oyuncular ciddi anlamda bu sesten rahatsız oluyor.
 
Metro Exodus 2019 yılının başlarında PC(Epic Games), PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştı. Oyun geçtiğimiz günlerde de Steam'de yayınlandı.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 20 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler