Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

26.04.2024 13:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın üstlendiği ve geliştiriciliğini SHIFT UP stüdyosunun yaptığı aksiyon-macera oyunu Stellar Blade için çıkış fragmanı yayınlandı. Oyun bildiğiniz üzere 26 Nisan'da yani bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirecek ve tüm oyuncular oyunu deneyimleme fırsatına sahip olacak.
 
Stellar Blade karakteriyle ön plana çıkıyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere oyuna erken erişen birçok oyuncu ve topluluk bulunuyor. Sosyal medya üzerinde oyuna dair çeşitli oynanış videolarını ve incelemelerini bulabilirsiniz. Ancak şimdi bugün itibarıyla tüm dünyadaki oyunculara sunulmak üzere bekliyor. PlayStation 5 konsoluna çıkış yapacak olan bu yapım hikaye odaklı bir aksiyon-macera sistemini bünyesinde barındırıyor.
 
Stellar Blade kadın karakter Eve ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda insanlığın geleceğinin pamuk ipliğine bağlı bulunduğu bir dünyada bulunuyoruz. Tuhaf güçlerle yaratıkların tahrip ettiği ortamlarda yer alabileceğimiz yapımda, yapacağımız hamlelerle bu bölgeleri temizlemeye hazırlanıyoruz ve zorlu düşmanlarla mücadele etmek durumunda kalıyoruz.
 
Oyun, PlayStation 5 mağazasında 2.000 Türk Lirası fiyatla satışta.
 
Çıkış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler