Metro Last Light Gerçekten İddialı

11.06.2012 14:53 Beril Sergün

     
     Son zamanlarda yeni fragmanı ve oldukça fazla sayıdaki reklamlarıyla öne çıkan Metro Last Light, bu kez çok iddialı geliyor.
 
     İşte THQ ekibinden Huw Beynon'un yaptığı açıklamalarla Metro Last Light hakkında ufak bilgiler :
 
     "Bizim için bugünün FPS oyunları tıpkı "Angry Birds" gibi. Herkesin sevebileceği ama geçip gidici ufak eğlenceli oynanışa sahip ürünler. Metro ise aksine bu kez daha korkutucu ve daha karanlık bir oynanış sergileyecek. Kesinlikle sıradışı bir oynanış üzerine çalışıyoruz. Örneğin ilk Metro'da oyun boyunca bulduğunuz Gaz Maskesi, Çakmak gibi bir takım aletleri oyuncuya açıklamak için klasik, ekranın köşesinde çıkan yazı öbeği metodunu seçmiştik. Bu kez işler böyle olmayacak. Bulduğunuz eşyaların ne işe yaradığını her eşyaya özel bir "anlatıcının yorumuyla" dinleyecek, veya kendiniz çözeceksiniz. Bu da oyuna daha gerçekçi bir hava katacak."
 
     "Son zamanlarda çıkan birçok FPS türü oyun, oyuncuya bir silah vererek, çevreyle sıfır etkileşimde bulunarak A noktasından B noktasına kadar ilelemesini ve yolda önünüe çıkan herkesi öldürmesi üzerine kurulu. Biz bu çıtayı kırmak için çalışıyoruz." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler