Metro Serisinin Geliştiricisi 4A Games'in Bizlere Bir Mesajı Var

13.10.2016 20:14 Gazali Çetinkaya

 
 
   Metro 2033 ve Metro Last Light yapımlarıyla oyuncuların beğenisini kazanan 4A Games, bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta VR için geliştirilen ARKTIKA.1 adlı oyununu video eşliğinde resmi olarak duyurmuştu.
 
   Bu duyuruyla birlikte pek çoğumuz hayal kırıklığına uğradı. Evet yeni bir Metro oyunu olmasa bile en azından 4A Games'ten yeni bir IP görmeyi umuyorduk. Ancak ne yazık ki dilediğimiz gibi olmadı ve VR oyunu ile karşımıza çıkageldiler. 
 
   Duyurunun ardından özellikle sosyal medya üzerinden takipçiler VR oyununa büyük bir tepkide bulundu. 4A Games ise resmi siteleri üzerinden bir açıklama yazısı paylaşarak bizleri 'diğer' projesi için ümitlendirdi.
 
   4A Games açıklamasında, yapılan duyurunun ardından bazı kişilerin yaşadığı hayal kırıklığını bildiklerini ve oyuncuların VR oyunu yerine klasik konsol/PC oyunu tercih edeceğini düşündüklerini belirtti. 4A Games, ARKTIKA.1 adlı VR oyununun üzerinde çalıştıkları iki projeden sadece biri olduğunu ve diğer projenin bizleri mutlu edeceğini düşündüklerini de ekledi.
 
   Bizleri mutlu edeceği belirtilen bu ikinci proje hakkında detay vermenin ise şu an mümkün olmadığını da belirten 4A Games, geliştirdikleri VR oyunu için de umut dolu konuştu.
 

 
   Arktika.1, 2017 yılının ikinci çeyreğinde çıkış yapacak ve oyun Oculus Touch'a özel olarak geliştiriliyor. Oyun kıyamet sonrası bir zamanda geçecek. Duyuru videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler