Metro: Last Light "Mart" Ayında Piyasaya Çıkacak

Metro: Last Light türü sevenlerin en çok beklediği oyunlardan biri
14.12.2012 10:25 Alkan Adakaner


     4A Games tarafından geliştirilen ve zor bir dönemden geçen THQ tarafından yayınlanacak olan Metro: Last Light'ın çıkış tarihi giderek netleşiyor. Yapılan resmi açıklamaya göre Metro: Last Light "Mart" ayında piyasaya çıkacak.
 
      THQ'nun açıklamasına göre oyunun piyasaya sürülen ilk kopyaları ve ön-alımlar Limited Edition olarak dağıtılacak. Bu sürümün fiyatı da standart sürümle aynı yani 59.99 dolar olarak belirlendi. Bu sürümde "Ranger Mode" ve AKS-74U adlı özel tasarım Rus tüfeği de yer alacak.
 
    Bunun yanında eğer oyunu Playstation Network üzerinden (PS3 için) satın alırsanız, Homefront adlı oyuna da ücretsiz olarak ulaşabileceksiniz. Ayrıca Metro: Last Light'ın PSN temasına da ücretsiz ulaşma şansınız olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler