Metro: Last Light – Complete Edition Amazon'da Göründü

02.04.2014 14:28 Alkan Adakaner


     Daha önce PEGI tarafından listelenen Metro: Last Light – Complete Edition şimdi de Amazon Fransa'da listelendi. Sadece Playstation 3 ve PC için listelenen bu sürüm Xbox 360'a gelmeyecek gibi görünüyor.
 
    Amazon Fransa'da yazan bilgilere göre bu özel sürümde 4A’s Ranger Mode DLC'nin yanı sıra Faction Pack, Tower Pack, Developer Pack ve Pack Chronicles gibi indirilebilir içerikler de yer alacak. 
 
     Anlaşılan yeni bir Metro oyunundan önce önceki oyunlar farklı sürümlerle tekrar karşımıza gelecek. Kim bilir belki bu çalışmalar yeni Metro oyununa hazırlık niteliğindedir.
 
Güncelleme: Amazon'da oyunun Xbox 360 sürümünün kapağı da ortaya çıktı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler