Metro: Last Light'ın Çıkışında MP Modu Olmayacak

13.10.2012 18:21 Samet Konuksal


    Metro 2033 ile birlikte olumlu izlenim bırakan 4A Games, Metro: Last Light'ta oyuna bazı şeyler ekleme peşinde. Oyun için multiplayer modu da hazırlayan 4A Games, oyunun bu modunu çıkışa yetiştiremeyecek.
 
    Konuyla ilgili verilen açıklamaya göre stüdyo içerisinde multiplayer için görevlendirilmiş olan  geliştirici takım, ana takımın çalışmasını hızlandırmak için geri çekildi. Site üzerinden yapılan açıklamada, E3 fuarından sonra alınan kararın bu şekilde olduğu belirtilirken, multiplayer bölümünün oyun çıkışına yetişemeyeceği eklendi.
 
Sitede yapılan açıklama şu şekilde;
    
"Multiplayer bölümü şimdiye kadar hiçbir zaman tam geliştirme sürecine giremedi. Bu yüzden prototip olarak işleyen MP bölümünü durdurup oradaki ekibimizi SP bölümüne aktarmaya karar verdik. Bunu, Metro: Last Light'ın geleceği adına olumlu bir gelişme olarak görüyoruz. Stüdyo içerisindeki herkes genel oyunlarla içli dışlı ve Metro dünyasının atmosferini multiplayer bölümüyle de yansıtmak istiyor. Kararı 4A Games olarak aldık ve dağıtımcımız THQ da bize destekçi oldu."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler