Metro: Last Light'ın E3 2011 Videosu Yayınlandı

Oyunumuz her zaman kapalı mekanlarda geçmeyecek
03.06.2011 11:39 Alkan Adakaner


     4A Games tarafından geliştirilen Metro: Last Light'ın E3 2011 videosu ortaya çıktı. Geliştirici ekip yine ilk videoda olduğu gibi parçalı görüntülerden oluşan bir video ile karşımıza çıkıyor.
 
     Yine ilk oyundaki karakterimiz olan Artyom'u yöneteceğimiz Metro: Last Light,  Neo Nazi'ler ve Komünist gruplara arasındaki savaşın yoğunluk kazandığı bir dönemde geçecek. Düşmanlarımız arasında uç gruplardan insanlar olacağı gibi yine yaratıklar da bulunacak.
 
     İlk oyunla benzer bir atmosfer sunmasını beklediğimiz Metro: Last Light, grafiksel olarak "konsolların en iyi görünen oyunu" olma iddiasındayken PC'de ise sistemimize göre konsollardan daha iyi grafikler sunabilecek.
 
     Her ne kadar bu videoda görülmese de Last Light'ta ilk oyunda bulunmayan Multiplayer modu da olacak. Henüz bu mod hakkında ayrıntılı bilgi sunulmadı, ama 4A Games'in bizim için sürprizleri olduğuna eminim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler