Metro Last Light'ın Wii U Sürümü İptal Edilmiş

13.12.2012 15:09 Samet Konuksal


    4A Games ile THQ, ilk başta Metro: Last Light'ın Wii U sürümünün de çıkacağını duyurmuştu. Fakat sonrasında 4A Games yeni konsoldan pek hoşnut kalmamış ve "Wii U'nun berbat ve yavaş bir işlemcisi var." açıklamaları gelmişti. THQ, bu açıklamalara bir yenisini ekledi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Beynon, röportajlarda söylenilenlerin daha fazla ilgi görmesi için yanlış yansıtıldığından dert yandı. Beynon, Last Light'ın Wii U sürümünün iptal edildiğini belirtirken "THQ ve alt stüdyoları olarak Wii U'ya en erken çalışmalar başlatan firmalardanız. Wii U'nun ilk sürümleri üzerinde bazı çalışmalar yaptık fakat yapısı sebebiyle fazla ileri gitmek istemedik. Evet, konsolla ilgili erken karar vermiş olabiliriz. Fakat şunu söyleyeyim, daha önce okuduğunuz röportajların neredeyse hiç biri Wii U'nun son haliyle ilgili değil." açıklamalarını yaptı.
 
    Röportajında Huw Beynon, açık kapı bırakırcasına konuşmuş. Belki 4A Games, Last Light'ın normal çıkışından sonra yeniden bir Wii U denemesi yapabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tchia Switch Konsoluna Geliyor 37 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler