Metro: Last Light'ın Yeni İncelemeleri Gözüktü

11.05.2013 19:48 Samet Konuksal


    Sadece bu ayın değil, bu senenin büyük merakla beklenilen oyunlarından Metro: Last Light, önümüzdeki hafta içerisinde çıkışını yapacak. 14 Mayıs'ta çıkması planlanan oyunun inceleme ambargosu için 13 Mayıs tarihi verilse de, oyunla ilgili yeni incelemeler gelmeye başladı.
 
   İlk incelemesinde Edge dergisinden 8 puan alan Metro: Last Light, GamesTM dergisinden de aynı puanı aldı. Dergi, Metro: Last Light incelemesinde oyunun grafik ve atmosferini övdü. Grafik ve atmosfere ek olarak Metro: Last Light, gelişen FPS mekanikleriyle birlikte de dergiden artı puan aldı.
 
    İncelemede, gizlilik gibi oynanış açısından yeni mekaniklerin eklendiği Metro: Last Light'ın bu yönü övülürken, oyunun yapay zeka açısından bazı problemlere sahip olduğu belirtilmiş. Buna ek olarak GamesTM dergisinin yazarları, Metro 2033'ü beğenen oyuncuların Last Light'ta hayal kırıklığı yaşayabileceklerini eklemişler. Belirtilenlere göre Last Light, oynanıştaki derinlik olarak Metro 2033'ü aratıyormuş. Yine de incelemede oyun, "Sürükleyici ve zorlayıcı bir deneyim." olarak tanımlanmış.
 
    Öte yandan ise resmi PlayStation dergisi OPM, oyuna 10 üzerinden 9 puan vermiş. İnceleme içeriği hakkında henüz ayrıntılar elimize geçmese de oyun, "Güçlü atmosfere sahip bir hayalet hikayesi." olarak tanımlanmış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler