Metro Serisinde Yüzde 80 indirim: Steam!

11.10.2022 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
4A Games tarafından geliştirilen aksiyon macera hayatta kalma kıyamet sonrası korku serisi Metro, şu anda Steam üzerinde yüzde 80'e varan indirimlerle karşımıza çıkıyor. Oynamayan varsa tavsiye ettiğim serilerden biridir. Şu andaki paket sayesinde serideki tüm oyunları oynayabilirsiniz. İndirim 17 Ekim'de sona erecek.
 
Metro 2033 Redux yüzde 80 indirimle 6,20 TL'den, Metro Last Light Redux yine 6,20 TL'den son olarak ise Metro Exodus 187 TL yerine 56,10 TL'den satın alınabiliyor. Metro Saga Paketi sayesinde de bu üç oyuna 63,78 TL vererek sahip olabiliyorsunuz.
 
Metro Saga Paketi, eleştirmenlerden çok olumlu notlar almış Metro serisinin üç oyununu da içeriyor: Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux ve Metro Exodus Gold Edition (tüm bonus DLC de dâhildir) 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/bundle/13326/Metro_Saga_Bundle/
 
Moskova'nın yerle bir olmuş metro tünellerinden kıyamet sonrası Rusya'nın ücra köşelerindeki çorak topraklara uzanan bir serüvene atıl ve geçtiğimiz on yılın en iyi tek oyunculu birinci şahıs nişancı oyunlarından üçünü birden oynayarak destansı bir macera deneyimini yaşa. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler