Metro Yapımcısının Yeni Projesi Ortaya Çıktı

10.08.2013 01:39 Samet Konuksal


    THQ iflas etmiş ve önemli markalarını başka firmalara satmış olabilir. Ancak bu, firmanın eski yetkililerinden yeni haberler duymayacağımız anlamına gelmiyor. THQ'nun iflasından önce oyunlardan sorumlu ismi Mark Rubin, Metro serisinin yapımcısı 4A Games'in yeni bir projesinden bahsetti.
 
    Rubin'in açıklamalarına göre 4A Games, THQ çatısı altındayken yeni bir projenin ilk temellerini atmıştı. Belirtilenlere göre bu projenin temasında dünya yine başka güçlerin eline geçiyor ve tamamen sular altında kalıyor. Sular altında kalan dünyada insanlar da köle olarak çalışmaya başlıyor. İşte oyunun hikayesi de tam bu noktada başlıyor.
 
   4A Games'in bu projesi henüz iptal edilmiş sayılmaz. Ancak bu projeyi Metro serisinin yapımcısından göremeyeceğiz. Zira projenin haklarını ve yapılan bütün çalışmaları Darksiders serisinin yeni sahibi Nordic Games satın almış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler