Metroid: Other M ve Sin and Punishment 2 Ertelendi

24.04.2010 09:34 Alkan Adakaner

 
 
     Microsoft ve Sony, Noel öncesi piyasaya çıkaracakları oyunlar ile şov yapmaya hazırlanırken Nintendo farklı bir strateji izleyerek bu yaz piyasayı hareketlendirecekti, fakat firmanın en önemli iki oyunu ertelendi. Neyse ki büyük ertelemelerle karşı karşıya değiliz.
 
     Son günlerde Metroid: Other M ve Sin and Punishment 2'nin ertelenme haberi Nintendo'nun açıklamasıyla kesinleşti. Metroid Other M, 31 Ağustos'a ertelenirken, Sin & Punishment: Star Successor ise 27 Haziran'a ertelendi.
 
     Bu ertelemelerin Amerika için yapıldığını belirtelim, şimdilik Avrupa ile ilgili net bir bilgi yok. Metroid Other M'in Avrupa çıkışı için hala 2010'un 3. çeyreği hedeflenirken, Sin & Punishment: Star Successor'ın ise 7 Mayıs da çıkması bekleniyor.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid: Other M Platformlar: Wii Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 35 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler