Nintendo, 2D ve 3D Metroid Oyunları Üstünde Çalışıyor!

13.06.2014 14:40 Talha Aynacı

 
Nintendo nihayet ağzındaki baklayı çıkarttın, teşekkürler!

     Pek de tatmin edici bulamadığım Metroid Other M sonrasında Metroid Prime'ın şanını sırtlayabilecek 3D bir yapım; doyamadığım Metroid Fusion'ın fazlası için 2D bir Metroid bekliyordum uzun yıllardır.  Beklentilerimin cevabı nihayet Nintendo Yazılım Planlama ve Geliştirme sorumlusu Shinya Takahasi'den geldi.
 
Takahasi, Kotaku ile gerçekleştirdiği bir röporajda 2 farklı Metroid projesinin planlandığını dile getiriyor. Birisi orjinal Metroid stili olarak 2D, diğeri 3D olarak Metroid Prime efsanesini devam ettirecek bir proje.
 
"Son oyunu çıkarmamız üzerinden uzun süre geçti ve ekip olarak sıradaki oyunda neler yapabileceğimizi tartışıyoruz. Şu aşamada 2 farklı Metroid projesi var. Birisi Prime tarzı bir Metroid oyunu ve diğeri geleneksel Metroid oyunu. Her iki oyun tarzını da iyi bir şekilde elden geçirmeliyiz. Umarım yakın zamanda yeni projelerle ilgili bilgiler paylaşırız."
 
İlk defa 3. parti bir firma tarafından geliştirilen Metroid Other M, 2010 yılında çıkmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid: Other M Platformlar: Wii Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler