Metroid Other M'in Giriş Videosu

27.02.2010 16:27 Ersin Kılıç

 
     Haberimize geçmeden önce internette oyunun fanları tarafından çizilen bir resmi paylaşalım. Metroid serisinin kahramanı Samus'un yıllar içerisindeki değişimi çok iyi bir şekilde kaleme alınmış.
 
     Hafta içinde gerçekleşen Nintendo Summit 2010'da firmanın bir çok önemli oyununda yeni bilgilere ve görsellere kavuştuk. Bu oyunlardan birisi de Metroid Other M idi.
 
     Super Mario Galaxy 2, Monster Hunter Tri gibi oyunları için yayınlanan videoları dışarı da dapıtan Nintendo, aynı tutumu ise Metroid Other M için yapmamış ve oyunun Summit 2010 videosunu kapalı kapılar arkasında göstermişti. Sadece bir kaç ekran görüntüsünü ise yayınlamıştı.
 
     İşte o kapalı kapılar ardındaki video bugün kötü bir çekimle de olsa internete sızdırıldı. Muhtemelen cep telefonu ile çekilmiş olan oyunun açılış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid: Other M Platformlar: Wii Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 28 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler