Metroid Prime Hunters'ın Yapımcılarından Yeni Oyun

Metroid Prime Hunters benzeri bir oyun hiç de fena olmaz
04.03.2012 10:24 Alkan Adakaner


     Mario vs. Donkey Kong serisi, Wave Race: Blue Storm, 1080° Avalanche ve Metroid Prime: Hunters gibi Nintendo konsollarında beğeni toplayan çok sayıda oyuna imza atan Nintendo Software Technology (NST) yeni bir oyun hazırlığında görünüyor.
 
     LinkedIn'deki iş ilanında Webkit geliştirilmesinde çalışacak deneyimli yazılım mühendisi arayan firmanın ayrıca yepyeni bir oyun üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu oyunun hangi platformda olacağı ile ilgili bir tahmin bile henüz yok, ama bize göre 3DS için çalışma ihtimalleri daha yüksek.
 
      2012 yılında 3DS için bazı önemli oyunlar piyasaya çıkacak olsa da bu oyunların sayısının yeterli olduğunu söyleyemeyiz, yani Nintendo'nun bazı yeni duyurular yapması şart. NST'nin oyunu da bu duyurular arasına girebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler