Michael Caine, Tenet'in En İyi Aksiyon Filmi Olduğunu Söyledi

29.08.2020 16:45 Özgür Eroğlu

 
Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Tenet, birkaç gün önce vizyona girdi. Genel olarak filmin beğenildiğini ve Nolan'ın yine kendi tarzında bir film yaptığını söyleyebiliriz.  
 
Her ne kadar genel olarak iyiydi desek de filme ulaşabilen insanların sayısı arttığı için ister istemez olumsuz yorumların sayısı da bir hayli artmış oluyor. Filmin oyuncularından Michael Caine de geçtiğimiz günlerde bir Tweet attı ve Tenet'in yapılmış en iyi aksiyon filmi olduğunu söyledi.
 
Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor.
 
Filmi izleyebildiniz mi, bu yoruma katılıyor musunuz? Yorumlar kısmına yazmayı unutmayın.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler