Microsoft: "2012'de Yeni Xbox Yok"

30.01.2012 17:59 Samet Konuksal


     Şu son dönem içerisinde duyduğumuz yeni nesil Xbox konsol söylentileri, bizleri böyle bir konsolun varlığına direk olarak inandırdı. Fakat bugün Microsoft'un Fransa ayağı, yeni Xbox'ı yalanladı.
 
      Le Point sitesine konuşan Microsoft Fransa'nın pazarlama lideri Cedrick Delmas'a söylentiler ile ilgili bir soru sorulduğunda Delmas'dan, "Çok konuşan, söylenti çıkarmayı seven bir endüstrinin içindeyiz. Bu şeylerin bu sene olacağından pek emin değilim. Xbox 360'ın devri daha sona ermedi. Bu yıl fiyat indirimine gitmeden aldığımız başarı da bunun kanıtı." şeklinde bir cevap geldi.
 
      Sözlerinin devamında Cedrick Delmas, "Söylentiler Haziran ayındaki E3'ü gösteriyor. Şuan konuşmak için çok erken fakat açık olan şeyler var, 2012'de pek yenilik olmayacak. Eğer Nintendo'ya karşılık vermek istesek, acilen yeni şeyler çıkarmak isterdik. Fakat durum böyle değil." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler