Microsoft: 4.2 TFLOPs Gerçek 4K için Yeterli Değil

21.09.2016 15:26 Gazali Çetinkaya

 
   Bu konsol nesli ile birlikte belki de en çok haberini görmeye alıştığımız 4K oyunculuk muhabbetine bu kez Microsoft'tan Albert Penello, Eurogamer ile yaptığı röportajda değindi ve ayrıca Xbox Scorpio'nun fiyatı ile ilgili sorulan soruları yanıtladı.
 
   İlk olarak Xbox Scorpio'nun fiyatı ile ilgili sorulan sorulara göz atacak olursak. Eurogamer, Scorpio'nun belli ki daha güçlü teknik özelliklere sahip olacağını belirtti ve PS4 Pro'nun her türlü daha ucuz olacağını ima eden bir soru sordu. Albert Penello ise henüz fiyatı duyurmadıklarını belirterek, göreceğiz dedi.
 
   Bunun üzerine Eurogamer, "Tabii ki ancak beklentiler PS4 Pro'nun Xbox Scorpio'dan daha ucuz olacağı yönünde, Haksız mıyım?"  diye sordu. Albert Penello ise "Bir sonraki sohbetimiz ilginç bir tartışmaya sahne olacak." dedi.
 
   Son olarak Albert Penello, PS4 Pro'nun güzel bir makine olup güzel teknik özelliklere sahip olduğunu belirtti ancak 4.2 TFLOPs gücün gerçek 4K için yeterli olmadığını söyledi. Kendilerinin ise gerçek 4K'yı oyunculara sunacağının altı bir kez daha çizildi. 
 

 
   Microsoft'un en güçlü oyun konsolu olacağını iddia ettiği Xbox Scorpio, 2017'nın sonlarında çıkış yapacak.
 
   Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 67 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler