Microsoft, BANdırmaya Geliyor!

Bu uyarıyı dikkate almayanlar , muhtemelen Xbox Live'a elveda demek zorunda kalacaklar.
08.09.2009 12:24 İhsan Aktı

Geçtiğimiz günlerde Xbox 360'ın merakla beklenen ve 22 Eylül'de piyasaya sürülecek olan fps oyunu Halo 3: ODST'nin korsanlar tarafından internete sızdırıldığı ortaya çıkmıştı.

Bazı Xbox 360 sahipleri sızdırılan bu versiyonu indirip oynayadursun , Microsoft bu durum için anında harekete geçti. Xbox Live'ın plan ve tatbikat müdürü Stephen Toulouse , twitter blog'unda  oyunun internete sızdırılan versiyonunu oynayanların tespit edilmeleri halinde Xbox Live'dan temelli olarak banlanacaklarını açıkladı.

Bu açıklama ile birlikte Microsoft'un oyunun korsan versiyonunu oynayanlara karşı çoktan alarma geçtiği ve katı bir tutum sergileyeceği gözler önüne serilirken , 22 Eylül'den önce oyunun orjinal kopyasına sahip olanların BAN riskiyle karşılaşmayacağının daha önce Microsoft tarafından açıklandığını da hatırlatmakta fayda var.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HALO 3 : ODST Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler