Microsoft Bu Yıl Her Ay Xbox Series X ile ilgili Haberler Paylaşacak

05.05.2020 16:43 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft bu yıl yeni nesil konsolu Xbox Series X'i piyasaya sunmaya hazırlanıyor ve firma konsolun tanıtımını daha sıklaştırmaya başlıyor.
 
Duyuruya göre bu yıl her ay Xbox Series X'ten yeni haberler alacağız. Microsoft'un “Xbox 20/20” adını verdiği bu girişim 7 Mayıs'ta düzenlenecek Inside Xbox ile başlayacak.
 
Bu sunumda Xbox Series X'e gelecek üçüncü parti ve bağımsız firmaların oyunlarından oynanış videoları, fragmanlar ve tanıtımlar paylaşılacak. Assassin's Creed Valhalla oynanış videosu doğrulandı.
 
Xbox Games Studios geliştiricilerinin Xbox Series X'e hazırladığı oyunlara ise ilk defa Temmuz ayında göz atma fırsatı yakalayacağız.
 
Microsoft tarafından belirtilene göre "Tüm 15 Xbox Game stüdyosu da Xbox Series X ve Xbox Game Pass'e yeni nesil oyunlar hazırlamak için çok sıkı bir şekilde çalışıyor. Dünyanın dört bir yanındaki en iyi geliştirici ekipler oyunlarını bu yılın sonlarında Xbox Series X'te oynamaya hazır etmek için çok çalışıyor."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Dk önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 25 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler