Microsoft: Crackdown 3'ü Çok Erken Duyurduk

25.08.2017 20:29 Gazali Çetinkaya

 
 
   Microsoft, Crackdown 3'ü erken duyurduğunu ve bunun bir hata olduğunu kabul etti.
 
   Gamescom etkinliği esnasında Polygon'a konuşan Microsoft Studios Genel Müdürü Shannon Loftis "Sanıyorum ki Crackdown'u çok erken duyurduk." dedi.
 
   Açık dünya aksiyon oyunu Crackdown 3 E3 2014 Microsoft sunumunda resmi olarak duyurulmuştu. Oyunun ilk başta 2016'da çıkacağı açıklandı ancak ardından oyun 2017'ye ve geçtiğimiz hafta da 2018 ilkbahar dönemine ertelendi.
 
   "Geçmişte, bazı oyunlarımızı biraz erken duyurarak hatalar yaptık. Bu hatalardan ders çıkarmaya ve daha iyisini yapmaya çalışıyoruz." diyen Shannon Loftis halihazırd geliştirilme aşamasında olan ancak henüz açıklamadıkları bazı oyunları olduklarını belirtti.
 
   Shannon Loftis, Crackdown 3'ün çıkışının uzamasının en büyük sebebinin oyundaki tüm modlarda aynı yüksek kalite seviyesine ulaşmak olduğunu belirtti. Crackdown 3'te tek kişilik oyuncu modu, co-op multiplayer, rekabetçi multiplayer modu Wrecking Zone bulunacak ve oyun Reagent Games, Sumo Digital ve Cloudgine olmak üzere üç farklı stüdyo tarafından geliştiriliyor.
 
   Crackdown 3, 2018 ilkbahar döneminde Xbox One ve Windows 10 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crackdown 3 Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler