Microsoft, Devasa Bir Duyuruya Hazırlanıyor

14.06.2012 22:02 Erkut Köse


   Geçtiğimiz hafta E3 fuarında önemli oyun ve servislerini duyuran Microsoft, ağzında hala bir bakla saklıyor. Ne olduğu belli olmayan ve olağandışı bir duyuru yapacak olan Microsoft, ser veriyor, sır vermiyor.
 
   Konu hakkında yapılan tek açıklama ise duyurunun tarihi ile ilgili. Bu açıklamaya göre önümüzdeki Pazartesi günü bu dev duyuru gerçekleşecek. Dedikodulara göre  duyuru ile birlikte devasa bir Xbox 360 güncellemesi gelebilir ya da Kinect'in yeni bir versiyonu satışa sunulabilir.
 
     Yapılan dedikodular bunlarla da sınırlı değil. Olası bir Microsoft TV, Windows 8 duyurusu ve Windows Phone 8 tanıtımı da ihtimaller dahilinde. Yani Pazartesi günü hem oyun dünyası, hem de teknoloji dünyasının nefeslerini tutacağı bir gün olacaktır. Merakla bekliyoruz.
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Dk önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler