Microsoft E3'te 2 Basın Konferansı Düzenleyecek

25.03.2010 20:47 Alkan Adakaner

        
 
     Natal'ın ayrıntılı bir şekilde tanıtılacağı E3 fuarında Microsoft'un 2 ayrı basın konferansı düzenleyeceği ortaya çıktı, işin ilginç yanı ise konferansın yaş sınırlaması oldu.
 
     Geoff Keighley'in Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre 13 Haziran Pazar gecesi düzenlenecek olan Natal ile ilgili konferansa her yaştan insan girebilecek. 14 Haziran'daki Xbox 360 konferansı ise +18 olacak.
 
     Natal ile ilgili konferansa her yaş grubundan insanın girecek olması E3'teki Natal destekli oyunların hiçbirisinin sadece yetişkinlere yönelik (+18) olmadığı sonucuna vardırıyor.
 
      Fable III de konferansın Natal kısmında büyük ihtimalle tanıtılacak ve onun da yetişkinlere özel olmamasına rağmen yetişkinlere de hitap ettiğini hatırlatmakta yarar var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler