Microsoft Flight Simulator: Nordics World Güncellemesi Artık indirilebilir

18.06.2021 13:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Microsoft Flight Simulator için artık Nordics World Güncellemesinin indirilebileceğini duyurdu. Duyurunun ardından ekip yeni bir fragman da yayınladı.
 
Bu güncelleme, Avrupa'nın İskandinav ülkeleri olan Danimarka, Finlandiya, İzlanda, Norveç ve İsveç'e odaklanıyor. Doğal ihtişamı ve mimari harikası ile tanınan bu bölgeler World Update V: Nordics'te aslına sadık kalınarak oyuna dahil edildi.
 
Yeni güncelleme, geniş alanların ayrıntılarında iyileştirmeler ve bölgesel mimari geliştirmeleri içeriyor. 100 havaalanını da oyuna dahil ediyor. 
 
Güncelleme fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 17 Dk önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler