Microsoft Flight Simulator için Dune Güncellemesi Geliyor

14.02.2024 15:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox tarafından oyunculara sunulan simülasyon uçuş oyunu Microsoft Flight Simulator için yeni bir güncelleme geliyor. Aslında güncellemeden ziyade daha çok bir genişletme paketi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Dune ile oyun artık dünyadan ayrılıyor.
 
İlk kez dünyadan ayrılıp başka gezegene yolculuk başlıyor 
 
 
 
Legendary Pictures ve Warner Bros. Entertainment ile iş birliği kapsamında hazırlanan bu ek içerik mevcut olan simülasyon serisini ilk kez dünya sınırlarının ötesine taşıyor ve oyuncuları Arrakis gezegeninin çöllerine götürüyor. Pilotlar burada çeşitli kurtarma görevlerine atılıyor ve farklı bölgeleri keşfetmeye hazırlanıyor.
 
Dune paketinde ayrıca oyuncular kum fırtınalarına yakalanabiliyor, havacılık anlamında zorlu uçuşlarla karşılaşabiliyor ve burada manevra kabiliyetlerinizi ortaya çıkarmanız gerekiyor. Diğer taraftan oyunun yeni sürümü bu yıl Xbox Series X/S ve PC için geliyor. Microsoft Flight Simulator 2024’ün farklı havacılık temelli işlere daha fazla ağırlık vereceği belirtiliyor.
 
Dune fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler