Microsoft Flight Simulator Serinin En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Olmayı Başardı

03.09.2020 20:04 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft Flight Simulator 38 yıllık seri tarihinde en büyük çıkış yapan oyun olmayı başardı.

Aynı zamanda Xbox Game Pass PC'nin de en büyük çıkış yapan oyunu oldu.
 
Microsoft'tan Jorg Neumann konuyla ilgili olarak "Microsoft Flight Simulator iki hafta önce çıkışını gerçekleştirdi. Topluluğumuzun inanılmaz desteği sayesinde gökyüzüne çıkan bir milyondan fazla oyuncuya ulaştık." dedi.
 
"Topluluğun Microsoft Flight Simulator'a verdiği tepkiler harika. Bu topluluk 26 milyondan fazla uçuş gerçekleştirdi ve 1 milyardan fazla mil mesafe kaydetti. Bu mesafe dünyanın çevresinde 40 binden fazla tur atmakla eşit."
 
Microsoft Flight Simulator PC (Microsoft Store ve Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda ve Xbox Game Pass'e de dahil. Xbox versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.

Oyunun aldığı yorumları içeren yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler