Microsoft Flight Simulator için ABD Güncellemesi Yolda, VR Beta Testi de Yakında Başlayacak

02.10.2020 18:01 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft Flight Simulator'ın dünya güncellemelerinden ilki 29 Eylül'de yayınlandı ve Japonya'dan yeni şehirler, havaalanları ve ünlü yerler oyuna eklendi.

Oyun için her iki üç ayda bir dünya güncellemesi yayınlanması planlanıyor ve Microsoft'tan Jorg Neumann ikinci güncellemenin Amerika Birleşik Devletleri'ne odaklanacağını duyurdu. Bu yıl içinde yayınlanacak.

Jorg Neumann ayrıca Microsoft Flight Simulator için sanal gerçeklik kapalı beta testinin Ekim ayının sonunda ya da Kasım ayının başlarında düzenleneceğini açıkladı. Kapalı betanın ilk aşaması Windows Mixed Reality cihazına yönelik olacakken ikinci aşaması diğer cihazları da içerecek. İlgilenenler buradan kayıt yaptırabilir.

Microsoft Flight Simulator PC (Microsoft Store ve Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda ve Xbox Game Pass'e de dahil. Xbox versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler