Microsoft Flight Simulator'dan 30 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı

08.02.2020 01:21 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Asobo Studio'nun yaptığı uçak sürme simülasyonu olan Microsoft Flight Simulator'dan 30 dakikalık oynanış videosu sızdırıldı. Bu video oyunun alfa görüntülerinden.
 
Microsoft Flight Simulator 2020 yılında PC için yayınlanacak, sonrasında ise Xbox One için de yayınlanacak. Oyun Game Pass sistemine de dahil edilecek. Bahsi geçen oynanış videosunu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Microsoft Flight Simulator, en sevilen simülasyon serilerinden birinin yeni neslini temsil ediyor. Bu inanılmaz gerçekçi dünyada hafif uçaklardan geniş gövdeli jetlere kadar en ayrıntılı ve etkileyici görünen uçakları uçurun. Kendi uçuş rotanızı oluşturun ve dünyada istediğiniz bir yere uçun. Gündüz veya gece uçuşlarının tadını çıkarın ve gerçekçi, zorlu hava koşullarıyla yüzleşin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler