Microsoft Flight Simulator'ın Dördüncü Güncellemesi Fransa ve Benelüks'e Odaklanacak

01.02.2021 14:12 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft Flight Simulator, çıkışından bu yana belirli bölgelere odaklanan dünya güncellemeleri alıyor. Şehirler ve havaalanların detay seviyelerinde iyileştirmeler sunuyor ve şehirlerden ünlü yerler ekliyor.
 
Eylül 2020'de Japonya, Kasım 2020'de Amerika Birleşik Devletleri güncellemesi yayınlandı ve Şubat'ın ikinci haftasında Birleşik Krallık güncellemesi yayınlanacak.
 
Dördüncü güncellemenin hangi ülkelere odaklanacağı da belli oldu. Fransa ve Benelüks (Belçika, Hollanda ve Lüksemburg). Mart ayının sonunda yayınlanacak.

Dünya güncellemelerinin iki üç ayda bir gelmeye devam etmesi planlanıyor.
 
Asobo Studio, Birleşik Krallık güncellemesi için teaser fragman yayınlandı. (18:18)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 3 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 23 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler