Microsoft Flight Simulator'ın Yeni Fragmanında Kar Gösteriliyor

02.01.2020 09:46 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Asobo Studio, yeni Microsoft Flight Simulator oyunu için yeni bir fragman daha yayınladı. Fragmanda oyunun gerçekten farkı olmayan grafikleri ve kış mevsimi gösteriliyor.

Oyunun tanıtım yazısı:


Microsoft Flight Simulator, en sevilen simülasyon serilerinden birinin yeni neslini temsil ediyor. Bu inanılmaz gerçekçi dünyada hafif uçaklardan geniş gövdeli jetlere kadar en ayrıntılı ve etkileyici görünen uçakları uçurun. Kendi uçuş rotanızı oluşturun ve dünyada istediğiniz bir yere uçun. Gündüz veya gece uçuşlarının tadını çıkarın ve gerçekçi, zorlu hava koşullarıyla yüzleşin.


Microsoft Flight Simulator 2020'de  Windows 10 PC için çıkacak. Daha sonraki bir tarihte Xbox One'a gelecek. Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler