Microsoft, Forza Hub'ı Xbox One için Yayınladı

30.09.2014 17:49 Tunahan Başol


     Daha önce isim haklarının alınmış olmasıyla karşımıza çıkan Forza Hub, Forza Horizon 2'nin çıkışıyla birlikte Microsoft tarafından yayınlandı.
 
     Xbox One içi geliştirilmiş bir uygulama olan Forza Hub, Halo Waypoint'in Forza serisine uyarlanmış hali diyebiliriz. Tüm Forza oyunlarınıza ait ilerlemelerinizi ve istatistiklerinizi görebileceğiniz uygulama, ayrıca seri adına gelen son haberleri de ilk ağızdan öğrenmenize olanak tanıyor.
 
     Son olarak, eğer oyun içi etkinliklere direkt olarak uygulamadan girerseniz, ücretsiz araba kazanma şansınız olacak. Bu da, uygulamanın yaygınlaşması için atılan bir adım olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 2 Platformlar: XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler