Microsoft, Gamescom'da Ori and the Blind Forest'ı PC Üzerinden Oynattı

16.08.2014 20:24 Tunahan Başol


     Xbox One'a özel olarak geçtiğimiz E3 fuarında duyurusu yapılan Ori and the Blind Forest, geçtiğimiz günlerde PC için de duyurulmuştu. Ve görünüşe göre, oyunun Xbox One deneme alanlarında, oyunun PC sürümü çalıştırılıyor.
 
     Geçtiğimiz yıl da benzer bir şekilde karşımıza çıkan Microsoft, yine hata veren bir PC nedeniyle kendisini ele verdi. Standda, çalışır durumda gözüken Xbox One ve kontolcü bulunmasına rağmen, oyun PC üzerinden oynatılıyor.
 
     Xbox One'ın kolayca altından kalkabileceği bu platform oyununun PC'de oynatılmasının nedeni, oyunun geliştirme aşamasında olması nedeniyle Nvidia kartlarla çalışabiliyor oluşu gibi gözüküyor. Bildiğiniz gibi Xbox One'da AMD'nin GPU'su yer almakta.
 
     Aşağıdan bu haberi kanıtlar nitelikte olan görsellere ulaşabilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ori and the Blind Forest Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 11 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler