Ori and the Blind Forest Çıkışından Sadece Bir Hafta Sonra Kâr Sağlamaya Başlamış

09.04.2015 21:21 Ömür Gencer


       Xbox One ve PC'ye çıkış yapan platform oyunu Ori and the Blind Forest, sunduğu masalsı oynanışla oyuncuların beğenisini toplayan bir yapım oldu. Geliştirici ekipten Thomas Mahler NeoGAF üzerinden paylaştığı mesajlar Ori and the Blind Forest'ın satışları hakkında konuştu.
 
        Thomas Mahler, Ori and the Blind Forest'ın çıktıktan bir hafta sonra Microsoft'a kâr ettirmeye başlamış. Yapımcı ekip Moon Studios'un ortaklarından Gennadiy Korol da oyunun yapımcısına yani Moon Studios'a kâr ettirmesinin bir kaç hafta aldığını belirtti.
 
        Mahler, yapımcı ekibin şu an için Ori and the Blind Forest'a gelecek olan güncellemelere odaklandığını ve oyunun yeni güncellemesinin çok yakında çıkacağını dile getiriyor. Son olarak yapımcı, Moon Studios'un çalışan sayısının arttığını belirtiyor.
 
       Övgüler toplayan Ori and the Blind Forest hakkında daha fazla bilgi edinmek için video incelememizi izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ori and the Blind Forest Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 11 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler