Microsoft, Halo Infinite'in Grafikleriyle İlgili Eleştirilere Yanıt Verdi

24.07.2020 14:25 Gazali Çetinkaya

 
Dün, Halo Infinite'in ilk oynanış videosunu görme fırsatı yakaladık ve grafikler en çok olumsuz eleştirilen noktalardan biri oldu.

Xbox oyun pazarlama yöneticisi Aaron Greenberg tarafından belirtilene göre oynanış demosu devam eden geliştirme aşamasından alınmış ve oyunun son halini yansıtmıyor.
 
"Şu anda küresel bir pandeminin tam ortasındayız. Temmuz ayındayız ve oyunun çıkmasına daha zaman var. Gördükleriniz oyunun devam eden yapım sürecindendi."
 
"Xbox Series X'in tam gücünü ve grafiksel doğruluğunu canlı yayın üzerinden göstermek çok zor." diyen Aaron Greenberg oyuncuların canlı yayından sonra paylaşılan 4K 60 FPS videoya bakmalarını tavsiye etti. 
 
Aaron Greenberg ayrıca oynanış demosunun PC'de çalıştığını belirtti. Oyuncuların Xbox Series X'te yaşayacağı deneyimi yansıtacak güçteki bir PC'de çalıştırılmış.

Halo Infinite noel döneminde Xbox Series X, Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) için çıkacak. İlk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Oynanış görüntülerine ve iki yeni fragmana buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 110 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler