Microsoft Neden Gamescom Yayını Yapmayacak?

18.08.2013 23:20 Samet Konuksal


   Microsoft yetkilisi Phil Spencer, Microsoft'un Gamescom konferansını canlı yayınlamayacağını açıklamıştı. Bu durumun nedeni olarak geçiştirmelik bir cevap almıştık. Peki kararın altında yatan gerçek neden ne?
 
    Uzun zamandan beri önemli etkinliklerden önce çıkan ve ilginç diliyle birlikte NeoGaf'ta konu açan söylenti kaynağı CBOAT, Gamescom öncesindeki son bombalarını patlattı. Daha önce Xbox One'ın ertelenmesini ve canlı yayın iptalini de aynı forum üzerinden dile getiren CBOAT(Kendisinin Microsoft çalışanı olduğu düşünülüyor), canlı yayın iptalinin gerçek nedenini açıkladı.
 
    Belirtilenlere göre Xbox One'ın mimarisinin gelişim süreci halen tamamlanmadı. Microsoft'un geçtiğimiz haftalarda çıkardığı son SDK modelinde ise %15-%20 arasında bir performans düşüşü yaşandı. Konsol gelişiminde sıklıkla bu tip şeylerle karşılaşıldığını belirten CBOAT, Xbox One'ın Ekim ayının başında çıkmasının zor olduğunu söyledi.
 
Aynı zamanda CBOAT, bazı ülkelerdeki konsol ertelenmesinin gerçekten de lokalizasyondan kaynaklandığını ekledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler