Microsoft: "PS3 İndirimi Bizi Etkilemedi"

29.11.2011 17:19 Samet Konuksal


     Sony Playstation 3 ile daha fazla eve girmek için sene boyunca bir çok kez indirim kampanyaları uyguladı. Ancak Microsoft'dan Jonathan Grimes'in yaptığı açıklamaya göre bu indirimler Microsoft cephesini pek etkilememiş.

     Microsoft'un Birleşik Krallık'daki pazarlama sorumlusu Jonathan Grimes'e bir röportajda Playstation 3 indirimlerinin Xbox 360'ın satışlarını etkileyip etkilemediği sorulduğunda Grimes, "Hayır indirimler bizi gidişatımızdan koparamadı. Şuanki durumumuzdan dolayı mutluyuz. Yılbaşı sonrasında olacakları kimse bilemez fakat şuanki konumumuz iyi ve sonrasında iyi bir gelecek olduğuna da eminiz." şeklinde konuştu.
 
    Bu arada Xbox 360'ın Türkiye'de resmi satışı olmasa da yurt dışından satın almayı planlayan okuyucularımızı ilgilendirecek bir parçaya da röportaj sırasına değinildi. Grimes, Xbox 360'ın şuanki değerinden memnun olduklarını ve yakın gelecekte kalıcı bir indirim planlarının olmadığını açıkladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 41 Dk önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler