Microsoft, Red Dead Redemption'ın Xbox One Desteğini Kesti

09.02.2016 17:15 Alkan Adakaner


    Bir süre önce bir Xbox 360 oyunu olan Red Dead Redemption'ın dijital sürümünün Xbox One'da oynandığı ortaya çıkmıştı. Buna karşın Microsoft oyunun Xbox One'da oynamasını bir güncelleme ile engelledi.
 
    Microsoft yaptığı açıklamada Red Dead Redemption'ın Xbox One'da oynanmasının test aşamasında olduğunu söyleyip bu desteği erken sağladığı için özür diledi. Yani bir bakıma size iyilik yaptığımız için üzgünüz denildi.
 
    Bu arada oyunun Xbox One desteğinin çekilmesinde Rockstar Games'in de rolü olabilir.  Halo Wars, Castlevania: Symphony of the Night ve Tekken Tag Tournament 2 gibi oyunlar da Xbox One'da bir günlüğüne oynanabilir olmuştu. Maalesef bu oyunların hiç biri şu an oynanabilir durumda değil.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler