Microsoft, Şimdilik Wii U'ya Minecraft'tan Başka Bir Oyun Getirmeyecek

13.12.2015 23:18 Berkay Öztürk

 

Bu hafta Microsoft'un resmi hesabının Twitter'da yazdığına göre, firma Minecraft dışında herhangi bir oyunun Wii U'ya gelmeyeceğini ya da en azından konu hakkında bilgilerinin olmadığını söyledi. 
 
Daha önce, Microsoft Twitter hesabından Xbox One'a özel olarak çıkan Rare Replay oyununun Wii U'ya gelebileceği önerilerine olumlu yaklaşmıştı. Ancak daha sonra sadece olumlu yaklaştıklarını henüz böyle bir projenin olmadığını söyledi. 
 
"Tüm önerileriniz için teşekkür ederiz! Ancak, Minecraft'tan başka herhangi bir oyunun Wii U'ya gelip gelmeyeceği hakkında bir bilgimiz yok."
 
Minecraft Wii U için çıkışını 17 Aralık'ta gerçekleştirecek. Microsoft, oyunun geliştiricisi Mojang'ı 2014'te 2.5 milyar dolara satın almıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler