Microsoft, Sony Bağlantılı Alan Adlarını Aldı

"Microsoft yeni konsolu Playstation 4'ü duyurdu" başlığı komik ve ilginç olurdu
15.07.2011 09:06 Alkan Adakaner


     Superannuation ortaya yine ilginç web alan adları çıkardı. Üstelik ortaya çıkan bu alan adlarının sahibi Microsoft'muş. İşin ilginç yanı alan adlarının Sony ile bağlantılı olması.
 
     Sony-Microsoft.com ve Microsoft-Sony.com adlı adresler Microsoft tarafından alındı. Bu alan adlarının alınması şakayla karışık olarak Sony ve Microsoft birleşmesi mi oluyor sorusunu sorduruyor.
 
    Görünen o ki Microsoft bu alan adlarını bazı sahtekarların kullanmasını önlemek için aldı. Her ne kadar iki firmanın bazı alanlarda iş birliği yapacağı söylentileri ortaya çıksa da bunların hiç bir dayanağı bulunmuyor.   
       

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 17 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 27 Dk önce Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 38 Dk önce Tomb Raider I-III Remastered İçin Yepyeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce ASTRO BOT'un Ön Sipariş Bonusları Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler