Microsoft, The Elder Scrolls 6 için Yeni Bir Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar

05.07.2023 21:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls 6 için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda gerçekleştirilen Microsoft vs. FTC dava sürecinde çok konuşula açıklamalar yapıldı ve çeşitli belgeler ortaya çıktı. Şimdi ise elimizde yeni detaylar bulunuyor ve Xbox patronunun aksine Microsoft avukatından gelen açıklama oyunun 2026 yılında çıkış yapacağını öne sürüyor.
 
Oyun için daha önce en az 5 yılı daha var ifadesi kullanılmıştı
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte Xbox patronu Phil Spencer oyunun en az 5 yılının daha olduğunu ve yakın zamanda gelmeyeceğini öne sürdü. Bu açıklama sonrasında ise Microsoft avukatı oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve oyunun beklenenden erken geleceğini ve 2026 yılında oyunculara sunulacağını belirtti. Ancak 2026 yılının oldukça erken olduğunu söyleyelim.
 
Bethesda tarafından Haziran 2018'de duyurulan The Elder Scrolls 6 için çalışmalar devam ederken bir yandan ekip Eylül ayında çıkış yapacak büyük çaplı yapım Starfield üzerinde çalışıyor. Starfield çıkışıyla beraber bir süre desteklenebilir ve bu da ekiplerin tamamen The Elder Scrolls 6'ya odaklanmasını engelleyebilir.
 
Diğer taraftan Elder Scrolls 6 için bu zamana kadar herhangi bir şey görmedik. Dolayısıyla oyunun bir hayli uzakta olduğunu söyleyebiliriz. Birçok kaynak ise oyunun 2029 yılında karşımıza çıkacağını belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls VI Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler