Microsoft, Twisted Pixel'i Satın Aldı

Twisted Pixel'in oyunları büyük ilgi toplamaya başladı.
12.10.2011 16:24 Levent Polater

 
    Xbox Live Arcade'in popüler yapımları MS. 'Splosion Man ve Kinect tabanlı Gunstringer'a  imzasını atan Twisted Pixel, artık tamamen Microsoft çatısı altına girdi.
 
    Bugün Microsoft, bağımsız yapımcı Twisted Pixel'i satın aldığını resmen basına bildirdi. Microsoft stüdyosunun genel menajeri Matt Booty, firmalarının Twisted Pixel'in eşsiz karakterinin onları kendilerine çektiğini söyledi.
 
   Booty, Twisted Pixel'in büyüsünün bozulmayacağını söylerken stüdyoyu desteklemek için her şeyi yapacaklarını söyledi. Twisted Pixel CEO'su Mike Willford ise gelecekteki projelerinin daha büyük çaplı olacağının altını çizdi ve şöyle dedi:

    “En başından beri her şeyi kendi tarzımızla ya da kendi espri anlayışımızla yaptık. Bundan sonra da oyunlarımız konusunda aynı yaklaşım tarzını göreceksiniz. Bu sefer daha geniş kaynağımız ve zamanımız olacak. Bizi daha büyük oyunlar yaparken ve ileriy adım atarken göreceksiniz."
 
    Şimdi Twisted Pixel'in Microsoft çatısı altında yapımına başlayacağı ilk oyunun ne olacağı merak ediliyor. Sabırsızlanıyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 9 Dk önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 25 Dk önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 37 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 48 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 49 Dk önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler