Microsoft, Windows Mağazasından Infinite Warfare'i Alan Birisine Parasını İade Etti

09.11.2016 01:50 Gazali Çetinkaya

   Call of Duty: Infinite Warfare'in 4 Kasım tarihinde çıkış yapmasıyla birlikte oyunu Windows mağazasından satın alan ile Steam'den satın alan kişinin beraber multiplayer modunu oynayamadığı ortaya çıkmıştı (Modern Warfare Remastered dahil.)
 
   Ardından “Hayz00s” adlı Reddit kullanıcısı, küçük kardeşinin daha ucuz olduğu için oyunu Windows mağazasından aldığını ve online oyuncu sayısının sadece 2 olduğunu yazdı.
 
 
   Reddit kullanıcısı tarafından bir diğer belirtilene göre online oyuncu bulunamamasından dolayı kardeşi oyunu Microsoft'a iade edip kolaylıkla parasını almış. Muhtemelen oyunu alıp aynı duruma düşen başka kişiler varsa onlar da iade etmiştir.
 
   Microsoft'un açıklamasına göre bu sorun Activision tarafından kaynaklanıyormuş ve Activision, cross-play olması için herhangi bir girişimde bulunmamış.
 
   Call of Duty: Infinite Warfare; PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 1 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 2 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 5 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler