Microsoft: "X360'ın En Az 2 Yılı Daha Var"

08.06.2012 19:21 Samet Konuksal


     E3 fuarı öncesinde neredeyse her hafta yeni bir gelecek nesil söylentisiyle karşılaşıyorduk ve üretici firmaların bunu ciddi bir şekilde yalanlamayışı da, bizleri duruma inandırıyordu. Fakat E3 itibariyle gerçek yalanlamalar gelmeye başladı gibi... Microsoft'a göre Xbox 360'ın ömrü daha bitmedi.
 
     Gamespot'a konuşan Microsoft'tan Phil Spencer, "Microsoft bu alana 11 yıl önce Xbox'la katıldı ve hedefi her zaman uzun soluklu şeyler sunmak oldu. Xbox 360 adına duyduğumuz en güzel şey, global olarak bir numara oluşumuz oldu. Tabiki böyle övgüler sonrası konsolu en önemli projelerle desteklemeye devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.
 
     Devamında Spencer, "Hedefine ulaşmış bir oyun platformu, istediğiniz zaman istediğiniz türden içeriği bulabileceğiniz platformudur. Gelecekte biz Xbox 360'la bunu tamamlamaya çalışacağız. Smart Glass teknolojisi ve Windows 8 altyapısı en büyük yardımcılarımız olacak." sözlerini söylerken, "Şimdiki durumumuza bakarsak Xbox 360 gerçekten iyi şeyler başarıyor ve uzun bir ömrü daha var. Bana sorarsanız bu ömrün uzunluğu en az iki yıl." eklemesini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler