Microsoft Xbox 360 Banlarını Kaldırıyor mu?

Hayata geri dönüyorlar!
27.04.2011 13:37 Alkan Adakaner

 
      Sony'nin Playstation Network'le başının derde girdiği bu günlerde Microsoft ise Xbox 360'taki banlamaları kaldırıyor gibi görünüyor. Yoksa Microsoft bütün oyuncularla arasını düzeltme amacında mı?
 
      Xbox Scene gibi sitelerin de dahil olduğu bazı forumlardaki oyuncuların kopya oyun nedeniyle banlanan Xbox 360'ları tekrar Xbox Live'a girmeye başladı. Üstelik bu bir kaç kişinin değil, çok sayıda Xbox 360 sahibinin karşılaştığı bir durum olmuş.
 
     Bu olayı araştırdığımızda ülkemizde de Xbox 360'ı banlanan bazı oyuncuların tekrar Xbox Live'a girdiğini öğrendik. Kim bilir belki siz de Microsoft tarafından affedilmişsinizdir. 
 
      Microsoft'tan bu konuda resmi bir açıklama gelmedi, ama eğer Xbox 360'ta banlamalar kalkarsa Xbox Live'a olan sempati ve bu servisteki oyuncu sayısının artacağına şüphe yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler