Microsoft Xbox Game Pass ve Seçili Birinci Parti Oyunlarını Switch'e Getirmeyi Planlıyor

22.02.2019 21:29 Gazali Çetinkaya

 
 
Son birkaç gün içinde ortaya çıkan birçok söylenti Microsoft ve Nintendo'nun Game Pass ve seçili Microsoft birinci parti oyunlarını Switch'e getirme konusunda işbirliği yaptığını öne sürüyor.
 
JeuxVideo'nun haberine göre, Microsoft ve Nintendo yöneticileri Ori and the Blind Forest ve Cuphead'i Switch'e getirmek için düzenli toplantılar yapıyor. JeuxVideo ayrıca Forza, Gears of War veya Halo serisinden birinin Switch için düşünüldüğünü de iddia ediyor.
 
JeuxVideo son olarak Xbox Game Pass ve Project xCloud oyun streaming platformunun bu yılın sonunda Switch oyuncuları için ulaşılabilir olacağını da söylüyor. Bu eğer gerçekleşirse, Switch'in bulut üzerinden Xbox Game Pass oyun kütüphanesine erişmesine izin verecek.
 
Direct Feed Gaming ayrıca Microsoft'un Xbox Game Pass'i ve Ori and the Blind Forest'ı Switch'e getirmeyi planladığını rapor etti.

Game Informer kaynakları Xbox Game Pass'in Switch duyurusunun en kısa zamanda yapılacağını öne sürdü.

Thurrott, Microsoft'un Xbox Game Pass'i genişletmeyi planladığını rapor etti. Thurrott abonelik servisinin Switch'e gelip gelmeyeceğini açıkça doğrulamasa da, Microsoft'un E3 2019'da önemli bir Xbox Game Pass duyurusu planladığını belirtti.

Windows Central da Microsoft'un Xbox Game Pass'i Switch'e hatta PlayStation 4'e bile getirmeyi planladığını bir yıldır duyduğunu yineledi. Websitesi aynı şekilde Ori and the Blind Forest ve Cuphead'in Switch'e geleceğini de duymuş.

Son olarak da Gematsu, Ori and the Blind Forest Switch versiyonunun THQ Nordic'in yayıncılığı altında en az bir Birleşik Krallık toptan satış veri tabanında göründüğünü duymuş. Microsoft ile THQ Nordic daha önceden birinci parti oyunlarını PC'ye getirmek için birlikte çalışmıştı.

Microsoft konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler