Microsoft Xbox Game Pass'i PC'ye Getirmeyi Planlıyor

25.10.2018 11:01 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft CEO'su Satya Nadella, 2019 mali yılı birinci çeyrek raporunda, Xbox Game Pass sistemini PC'ye getirme planlarının olduğunu belirtti.

"Game Pass'i PC'ye getirmek oyun topluluğumuzun gücünü artırmak için büyük bir unsur olacak."
 
Satya Nadella PC'ye ne zaman geleceğini ve detaylarını açıklamadı.
 
Xbox Game Pass aslında halihazırda PC'de mevcut ancak PC kullanıcıları sadece Xbox Game Pass kütüphanesinde bulunan "Play Anywhere" oyunlarına erişebiliyor ve bu oyunlar da büyük oranda Microsoft'un birinci parti oyunları.
 
Xbox Game Pass aylık 59,00 TL karşılığında yüzü aşkın Xbox One ve geriye uyumluluğa dahil Xbox 360 oyununu indirip oynamanıza imkan sunan bir oyun abonelik sistemi. Kütüphaneye her ayın başında ve bazen etkinliklerde ve önemli günlerde yeni oyunlar ekleniyor. Ayın sonunda da bazı oyunlar çıkıyor. Xbox Game Pass'in detaylarına ve mevcut oyun kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler